> Evenimente

Managementul calității în sănătate

Partener:

A  patra ediție a conferinței Managementul calității în sănătate  organizată de Comunicareinsanatate.ro în parteneriat instituțional cu Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate, a reunit, joi, 15 martie 2018 peste 100 de participanți, manageri de spital, responsabili cu managementul calității în sănătate și evaluatori de spital.

Prezentările din cadrul conferinței au accentuat informații legate de indicatorii de calitate ai OECD,  raportarea unui  eveniment advers asociat asistenței medicale, consumul de antibiotice și emergența rezistenței la antimicrobiene, ghidurile și protocoale în managementul infecțiilor asociate asistenței medicale.

    

Dintre lectori enumerăm Prof. dr. Niek Klazinga, coordonatorul Grupului de Indicatori de Calitate în Sănătate din cadrul Organizației de Cooperare și Dezvoltare Economică, dr. Vasile Cepoi, președintele ANMCS , prof. dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, prof. dr. Doina Azoicăi, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie, conf. Dr. Florentina Furtunescu, directorul Institutului Național de Sănătate Publică, dr. Sorin Păun, directorul Departamentului Jurisdicție al Colegiului Medicilor București , Luminița Vâlcea, purtător de cuvânt ANMCS, dna. Prof. dr. Emilia Severin, Alianța Națională de Boli Rare, dl. Radu Gănescu, președintele Coaliției Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România.

    

Găsiţi mai jos prezentările  speakerilor din cadrul conferinței: